Close

Min forandring

Mit navn er Rikke Bloch Jørgensen.

Jeg er fitness atlet og stiller op til konkurrencer indenfor Figure Klassen. Jeg stillede op til min første konkurrence i 2017 og jeg indtil videre stillet op til i alt 4 konkurrencer og vundet:

1 x Overall

6 x guld

2 x bronze

1 x sølv

Jeg har +5 års træning erfaring.

Før styrketræning har jeg tidligere beskæftiget mig som danser og været dressur rytter.

Dog tog min stigende interesse for styrketræning og kost over, så jeg valgte at prioritere størstedelen af min tid med det.

Både mht. Træning og kost har jeg efter egen erfaring lært mig selv fra bunden og derfor har jeg gennem min tid under både vægttab og muskelopbygning prøvet mine metoder af på mig selv. Jeg har selv trænet mig fra en skade i lænden fra styrt af hest gennem styrketræning, og samtidigt har jeg formindsket min astma og bruger ikke længere medicin.


Jeg har de sidste 4 år nørdet meget om alt fra kost og træning til mindste detalje.

Jeg er ved at specialisere mig som fitness instruktør på Hansenberg, hvilket er en 1 1/2 års uddybende uddannelse. Jeg er blevet undervist indenfor alle former for træning, netop derfor kan jeg hjælpe dig med ALLE træningsformer! Den har givet mig uddybende detaljer, mere viden indenfor både styrketræning og kost, som er hvad mit hjerte brænder for.


Jeg har gennem de sidste +2 år hjulpet mange mennesker med alt fra vægttab, muskelopbygning, træning og livsstilsændring.

Mit fokus hver dag er at arbejde med det som jeg elsker, og det er det som der driver mig til at hjælpe netop dig med at nå dine mål.

Det er vigtigt for mig at mine klienter ser deres rejse som en positiv oplevelse, der giver dem lysten til at fortsætte. Det skal hverken være kedeligt eller en sur pligt at følge en plan.

Sammen er vi bedre! Og jeg gør mit absolut bedste for at blive den perfekte træner og vejleder til at hjælpe dig med at opnå dine drømme.